Er zijn veel verschillende slaaphoudingen. Je hebt rugslapers, buikslapers, zijslapers en draaikonten. Grappig is het dat veel mensen niet weten dat zij altijd draaien in hun slaap. Een zijslaper kan in slaap vallen op z’n zij en wakker worden op z’n zij, maar in de tussentijd de hele nacht draaien. Niemand is een 100% in-een-houding slaper. Een beetje draaien in bed is goed. Dat zorgt voor een goede doorbloeding.
Met Sleep On SEAQUAL matrassen past het matras zich aan jouw lichaam aan en niet het lichaam aan het matras. Lig je veel op je zij, dan is een soepele schouderzone een echte must. Je schouder steekt uit en dan moet het matras daar lekker soepel zijn om heerlijk te kunnen slapen.
Bij een rugslaper lijkt het altijd of er weinig van belang is. Ook hier is de vorm van de onderrug en de uitstekende billen een belangrijke factor.
Een echte buikslaper ligt liever op een wat steviger matras. Er zijn ook mensen die zich een buikslaper noemen maar meer gedraaid op hun matras liggen. Dat zijn geen echte buikslapers maar mensen die zich aan hun bed aanpassen. Wij maken matrassen die zich aan passen aan jou. Daar slaap je nou lekker op.