€100,- korting op je matras

Koop je matras in de winkel en ontvang €100,- korting op je aankoop!

Selecteer een pagina

Dolphin Flex collectie

 

In de Dolphin Flex collectie staat jouw persoonlijke smaak voorop. Ben jij in de wolken op een soepel of stabiel matras? Heb je behoefte aan extra veerkracht, ventilatie of drukverlaging? Met de flexibele matraskeuzes word je opgewekt en uitgerust wakker.

Elk jaar halen door SEAQUAL gesteunde organisaties met ocean clean-ups tonnen plastic uit de zee. Van de opgeviste petflessen wordt premium polyestergaren gemaakt. En dit verwerkt Sleep On SEAQUAL in zijn lekkere, duurzame matrassen. Daar slaap je extra goed op! Bovendien is het geüpcyclede polyester na 10 jaar lekker slapen bijna onbewerkt te hergebruiken.

Turtle Foam collectie > Dolphin Flex Collectie > Manta Profiel Collectie >

Comfort

5 Keuzes voor de comfort-toplaag

 

Past bij je slaaphouding en persoonlijke smaak

Gelijkmatig en robuust

 

Deze gelijkmatige comfort-toplaag biedt je een stevige basis om je lichaam te ondersteunen. De laag heeft zones met ‘inkepingen’ waardoor je naast gelijkmatige ondersteuning extra comfort ervaart in je schouder-, taille- en bekkenzone. Het materiaal van deze toplaag? Hoge kwaliteit HR-schuim. Zodat de stevige basis zich óók makkelijk vormt naar je lichaam.

Vloeiend en ventilerend

 

Een soepele comfort-toplaag die zich uiterst vloeiend omvormt. De schuimlaag bestaat uit Pulse latex, een materiaal dat zich continu weet aan te passen aan jouw unieke lichaam. Zo lig je altijd comfortabel, zelfs als je ’s nachts veel beweegt. Daarbij zorgt de open structuur voor optimale ventilatie. Zo heb je altijd een fris bed.

Duurzaam en harmonieus

 

Deze comfort-toplaag is van het innovatieve ACE FOM, een mix van HR-schuim en latex. Je geniet van de voordelen van HR-schuim, zoals de lange levensduur. Daarbij profiteer je van extra comfort, doordat de latex voor extra veerkracht zorgt. Een harmonieuze combinatie en uitstekende balans tussen vormend en veerkrachtig.

Weetje: om alle matrassen zit een dikke matrashoes. Met een contactallergie kun je dus uit alle 5 comfort-toplagen kiezen.

Drukverlagend en aanpassend

 

Behoefte aan drukverlaging? Kies dan voor deze toplaag van traagschuim, ook bekend als nasa-schuim, memory foam en visco-elastisch schuim. Traagschuim staat erom bekend dat het zicht perfect naar je lichaam vormt. Zo zorgt het van top tot teen voor drukverlaging. Je ligt er dan ook supercomfortabel op! Traagschuim wordt vaak gekozen door mensen met rug- of nekklachten.

Natuurlijk en veerkrachtig

 

Wil je een 100% natuurlijke comfort-toplaag? Dan word je heel blij van deze natuur latex-toplaag, gemaakt van duurzaam en recyclebaar natuurlatex van de rubberboom. Dit ecologische schuim is veerkrachtig, het biedt de juiste ondersteuning en de ventilatiekanalen zorgen voor optimale ventilatie. Dankjewel Moeder Natuur!

De 5 comfort-toplagen uitproberen?

 

Goed idee! Kom naar de winkel en neem je tijd om deze 5 comfort-toplagen gratis uit te proberen. Dan ervaar je het best hoe elke schuimlaag aanvoelt.

 

Bovendien lopen in de winkels specialisten rond die ál je vragen kunnen beantwoorden en je graag persoonlijk advies geven. Na je bezoek weet je precies op welk Sleep On SEAQUAL-matras jij het allerlekkerst slaapt.

Heb je persoonlijk advies nodig?

 

In de diepe, mysterieuze oceaan; daar begint het allemaal. Deze wateren willen we schoon en levendig houden. Samen met stichting SEAQUAL maken wij ons hier sterk voor. Met zwerfplastic uit de oceanen maken wij kwalitatieve matrassen, daar slaap je éxtra lekker op.

Welk matras past het best bij jou?

 

Jouw lichaamsbouw bepaalt in grote lijnen welk soort matras het best voor je is. Je lengte, gewicht en lichaamsvorm zijn nu eenmaal bepalend voor de ondersteuning die je nodig hebt. Je persoonlijke smaak is echter ook belangrijk. Je wilt je compleet comfortabel voelen als je in bed duikt. Proefliggen is daarom het beste advies om jouw droommatras te vinden. Gewoon doen, want het is helemaal gratis.

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief

Wij zijn met zoveel ontzettend leuke dingen bezig, blijf als eerste op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen!

Contact

078- 674 54 34
info@sleeponseaqual.nl

Ultima Bedden
Handelstraat 28 a
3291 CB Strijen
Nederland

Pagina's

Home
Turtle collectie
Dolphin collectie
Matrassen
Winkels
Upcyclen
Contact

Partners

SEAQUAL
Bekaert-Deslee
Ultima Bedden
Stijlboxsprings
Latexco