€100,- korting op je matras

Koop je matras in de winkel en ontvang €100,- korting op je aankoop!

Selecteer een pagina

Turtle Foam collectie

Lekker slapen is heel makkelijk. Op een matras uit de Turtle Foam collectie lig je uiterst comfortabel. De foam-vulling van ACE FOM of 100% natuurlatex ondersteunt je lichaam. Of je nu op je rug, zij of buik ligt. En die vulling is nog duurzaam ook!

Schuimmatrassen die zich compleet vormen naar jouw lichaam. De kern is standaard van hoogwaardig HR-schuim en een vleugje latex voor extra veerkracht en duurzaamheid. De schouder-, taille- en heupzone zorgen voor optimale ondersteuning en ligcomfort. Een schuimkern van natuurlatex is ook mogelijk. Deze biedt een soepele schouderzone en lichte ondersteuning in de taille.

Comfort

Toont alle 2 resultaten

Heb je persoonlijk advies nodig?

In de diepe, mysterieuze oceaan; daar begint het allemaal. Deze wateren willen we schoon en levendig houden. Samen met stichting SEAQUAL maken wij ons hier sterk voor. Met zwerfplastic uit de oceanen maken wij kwalitatieve matrassen, daar slaap je éxtra lekker op.

Welk matras past het best bij jou?

Jouw lichaamsbouw bepaalt in grote lijnen welk soort matras het best voor je is. Je lengte, gewicht en lichaamsvorm zijn nu eenmaal bepalend voor de ondersteuning die je nodig hebt. Je persoonlijke smaak is echter ook belangrijk. Je wilt je compleet comfortabel voelen als je in bed duikt. Proefliggen is daarom het beste advies om jouw droommatras te vinden. Gewoon doen, want het is helemaal gratis.

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief

Wij zijn met zoveel ontzettend leuke dingen bezig, blijf als eerste op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen!

Contact

078- 674 54 34
info@sleeponseaqual.nl

Ultima Bedden
Handelstraat 28 a
3291 CB Strijen
Nederland

Pagina's

Home
Turtle collectie
Dolphin collectie
Matrassen
Winkels
Upcyclen
Contact

Partners

SEAQUAL
Bekaert-Deslee
Ultima Bedden
Stijlboxsprings
Latexco