Turtle Foam collectie

Schuimmatrassen die zich compleet naar jouw lichaam vormen. De matraskern is standaard van ACE FOM, een speciale mix van HR-schuim en gerecyclede latex voor extra veerkracht en duurzaamheid. De schouder-, taille- en heupzone zorgen voor optimale ondersteuning en ligcomfort. Een schuimkern van natuurlatex is ook mogelijk. Deze biedt een soepele schouderzone en subtiele ondersteuning in de taille. Bij de Turtle Foam collectie kies je de schuimkern waarop jij het lekkerst ligt.

Maximale prijs
Tip: Probeer onze matrassen gratis uit in de winkel

Toont alle 2 resultaten

2 verschillende schuimkernen

 

Bij de Turtle Foam collectie kies je de schuimkern waarop jij het lekkerst ligt.

 

ACE FOM

 

De foam-vulling van ACE FOM ondersteunt je lichaam; of je nu op je rug, zij of buik ligt. Ace Fom is hoogwaardig HR-schuim gemengd met gerecyclede latex voor extra veerkracht en duurzaamheid. De schouder-, taille- en heupzone zorgen voor optimale ondersteuning en ligcomfort. De latex in het ACE FOM-matras wordt verkregen door ongebruikt snijafval uit de productie te benutten.

 

100% Natuurlatex

 

De foam-vulling van 100% natuurlatex ondersteunt ook heel je lichaam; of je nu op je rug, zij of buik ligt. 100% natuurlatex biedt een soepele schouderzone en subtiele ondersteuning in de taille. Het bijzonder vormende natuurlatex-matras heeft extra ventilatiekanalen zodat je altijd comfortabel ligt. De natuurlatex komt van de rubberboom.

 

De schuimkern matrassen uitproberen?

Goed idee! Kom naar de winkel en neem je tijd om de matrassen gratis uit te proberen. Dan ervaar je het best hoe beide schuimkernen aanvoelen. Bovendien lopen in de winkels specialisten rond die ál je vragen kunnen beantwoorden en je graag persoonlijk advies geven. Na je bezoek weet je precies op welk Sleep On SEAQUAL-matras jij het allerlekkerst slaapt.

Duo-combinaties: 1 tweepersoonsbed, 2 kernen

 

Zoveel mensen, zoveel wensen. Ben jij klein, licht en slaap je het best op een stabiel matras? Maar is je partner groter, zwaarder en wil hij of zij dolgraag een soepel matras? Dan plaatsen we twéé verschillende matraskernen in jullie tweepersoonsmatras van Sleep On SEAQUAL.

2× Turtle Foam

Combineer de ACE FOM schuimkern met de 100% Natuurlatex schuimkern

2× Turtle Foam

Combineer een soepele schuimkern met een stabiele schuimkern

2× Dolphin Flex

Combineer twee verschillende Dolphin Flex pocketvering matraskernen

2× Manta Profiel

Combineer twee verschillende Manta Profiel matraskernen

1× Dolphin Flex
1× Manta Profiel

Combineer een Dolphin Flex pocketvering matraskern met een Manta Profiel matraskern

Kom proefliggen in de winkel!

 

Dan bestel je jouw comfortabele en duurzame Turtle Foam matras met €100 korting per ligplek.*

* Koop je matras in de winkel en krijg €100 korting op een eenpersoonsmatras (70 tot 100 centimeter breed), €150 korting op een twijfelaarsmatras (120 tot 150 centimeter breed) en €200 korting op een tweepersoonsmatras (160 tot 200 centimeter breed).

Wat biedt dit matras je nog meer?

Op een Turtle Foam-matras geniet je van harmonieus comfort. Zowel de ACE FOM als 100% natuurlatex schuimkern vormen zich makkelijk naar je lichaam. Het bijzonder vormende natuurlatex-matras heeft extra ventilatiekanalen zodat je altijd comfortabel ligt. Beide Turtle Foam-matrassen zijn gemaakt van duurzaam materiaal. De latex in het ACE FOM-matras wordt verkregen door ongebruikt snijafval uit de productie te benutten. De natuurlatex komt van de rubberboom. Tot slot bestaat de matrashoes van het Turtle Foam-matras voor xx% uit Tencel. Dit garen is soepel en extra ventilerend. De rest van de matrashoes bestaat uit zacht polyester, deels nieuw en deels gerecycled uit petflessen uit oceanen.

Van 99% recyclebaar materiaal
Goed voor het milieu

Kies je droommatras
Ontvang in de winkel €100 voordeel per ligplek*

Slaap 10 jaar
lang héérlijk
Duurzame kwaliteit

* Koop je matras in de winkel en krijg €100 korting op een eenpersoonsmatras (70 tot 100 centimeter breed), €150 korting op een twijfelaarsmatras (120 tot 140 centimeter breed) en €200 korting op een tweepersoonsmatras (160 tot 200 centimeter breed).

Allergisch?

 

Om al onze matraskernen zit een dikke matrashoes, waarover ook nog een molton en hoeslaken gaan. Je huid komt zo niet direct in contact met de stoffen ín het matras. Sleep On SEAQUAL-matrassen zijn dus geschikt als je een contactallergie hebt. Raadpleeg echter je arts bij twijfel of vraag een proefstukje aan bij ons.

 • Aandacht voor jouw comfort en onze planeet
 • Zo veel mogelijk gebruik van gerecycled én recyclebaar materiaal
 • Zo min mogelijk afval door losse onderdelen die je flexibel kan laten omwisselen

Al onze matrassen zijn aantoonbaar 99% recyclebaar. Geen mooie verhalen. Gewoon feiten.

Voor iedereen een matras op maat

 

Alle Sleep On SEAQUAL collecties zijn flexibel. Zo vind je in elke collectie een matras dat bij jou en je lichaam past. Belangrijk, want elke nacht lig je zo’n 6 tot 9 uur op jouw matras om de dag erna weer energiek te beginnen. En, wist je dat elk lichaam een andere vorm van ondersteuning nodig heeft om optimaal te ontspannen?

Turtle Foam collectie

Schuimkern voor iedereen

Lekker slapen is heel makkelijk. Op een matras uit de Turtle Foam collectie lig je uiterst comfortabel. De foam-vulling van ACE FOM of 100% natuurlatex ondersteunt je lichaam; of je nu op je rug, zij of buik ligt. En die vulling is nog duurzaam ook!

 • Vormend matras met 5 comfortzones
 • Extra ventilatiekanalen in de kern
 • Matrashoes met xx% absorberend en ademend Tencel

Je hebt 60 dagen omruilgarantie op de kern

Dolphin Flex collectie

Flexibel naar wens

In de Dolphin Flex collectie staat jouw persoonlijke smaak voorop. Ben jij in de wolken op een dynamisch of stabiel matras? Heb je behoefte aan extra veerkracht, ventilatie of drukverlaging? Met de flexibele matraskeuzes word je opgewekt en uitgerust wakker.

 • Flexibel opgebouwd matras
 • 5 keuzes voor de comfort-toplaag
 • Altijd per onderdeel aanpasbaar als jij of je smaak veranderen

Je hebt 60 dagen omruilgarantie op de kern

Manta Profiel collectie

Helemaal voor jou

Jouw lichaamsbouw is uniek. Binnen de Manta Profiel collectie passen we je matras helemaal op jouw lichaam aan. Ook als je klachten hebt, geniet je van een weldadige nachtrust door de juiste ondersteuning en soepelheid per comfortzone.

 • Uniek matras op maat voor alle 4 lichaamscontouren
 • 5 keuzes voor de comfort-toplaag
 • Altijd per onderdeel aanpasbaar als jij of je smaak veranderen

Je hebt 60 dagen omruilgarantie op de kern