Manta Profiel collectie

Optimaal passende matrassen voor elke lichaamsbouw. Gebaseerd op de 4 verschillende profielen uit de kledingindustrie: het X-profiel, V-profiel, A-profiel en H-profiel. Zo past je matras perfect bij je lichaam en profiteer je van de juiste ondersteuning en soepelheid per comfortzone. Bij de Manta Profiel collectie kies je het perfecte profiel voor jouw lichaamsvorm en net als bij de Dolphin Flex collectie de comfort-toplaag die jij het fijnst vindt.

Maximale prijs
  Type matras
 • Turtle collectie
  Schuimmatrassen die zich compleet naar jouw lichaam vormen
 • Dolphin collectie
  Pocketvering matrassen die je zelf flexibel samenstelt
 • Manta collectie
  Optimaal passende matrassen voor elke lichaamsbouw
 • Wat voor profiel heb je?
 • Als je een duidelijke schouder-, taille- en heupvorm hebt
 • Als je brede schouders en smalle heupen hebt
 • Als je smalle schouders en brede heupen hebt
 • Als je een rechte bouw hebt
Tip: Probeer onze matrassen gratis uit in de winkel

Perfect passende profielkern:

Optimaal passende matrassen voor elke lichaamsbouw. Gebaseerd op de 4 verschillende profielen uit de kledingindustrie: het X-profiel, V-profiel, A-profiel en H-profiel. Zo past je matras perfect bij je lichaam en profiteer je van de juiste ondersteuning en soepelheid per comfortzone.

X

X-vorm
Als je een duidelijke schouder-, taille- en heupvorm hebt

V

V-vorm
Als je brede schouders en smalle heupen hebt

A

A-vorm
Als je smalle schouders en brede heupen hebt

H

H-vorm
Als je een rechte bouw hebt

5 Keuzes voor de comfort-toplaag

 

Past bij je slaaphouding en persoonlijke smaak

Gelijkmatig en robuust

 

Deze gelijkmatige comfort-toplaag biedt je een stevige basis om je lichaam te ondersteunen. De laag heeft zones met ‘inkepingen’ waardoor je naast gelijkmatige ondersteuning extra comfort ervaart in je schouder-, taille- en bekkenzone. Het materiaal van deze toplaag? Hoge kwaliteit HR-schuim. Zodat de stevige basis zich óók makkelijk vormt naar je lichaam.

Vloeiend en ventilerend

 

Een soepele comfort-toplaag die zich uiterst vloeiend omvormt. De schuimlaag bestaat uit Pulse latex, een materiaal dat zich continu weet aan te passen aan jouw unieke lichaam. Zo lig je altijd comfortabel, zelfs als je ’s nachts veel beweegt. Daarbij zorgt de open structuur voor optimale ventilatie. Zo heb je altijd een fris bed.

Duurzaam en harmonieus

 

Deze comfort-toplaag is van het innovatieve ACE FOM, een mix van HR-schuim en latex. Je geniet van de voordelen van HR-schuim, zoals de lange levensduur. Daarbij profiteer je van extra comfort, doordat de latex voor extra veerkracht zorgt. Een harmonieuze combinatie en uitstekende balans tussen vormend en veerkrachtig.

Weetje: om alle matrassen zit een dikke matrashoes. Met een contactallergie kun je dus uit alle 5 comfort-toplagen kiezen.

Drukverlagend en aanpassend

 

Behoefte aan drukverlaging? Kies dan voor deze toplaag van traagschuim, ook bekend als nasa-schuim, memory foam en visco-elastisch schuim. Traagschuim staat erom bekend dat het zicht perfect naar je lichaam vormt. Zo zorgt het van top tot teen voor drukverlaging. Je ligt er dan ook supercomfortabel op! Traagschuim wordt vaak gekozen door mensen met rug- of nekklachten.

Natuurlijk en veerkrachtig

 

Wil je een 100% natuurlijke comfort-toplaag? Dan word je heel blij van deze natuur latex-toplaag, gemaakt van duurzaam en recyclebaar natuurlatex van de rubberboom. Dit ecologische schuim is veerkrachtig, het biedt de juiste ondersteuning en de ventilatiekanalen zorgen voor optimale ventilatie. Dankjewel Moeder Natuur!

De 5 comfort-toplagen uitproberen?

 

Goed idee! Kom naar de winkel en neem je tijd om deze 5 comfort-toplagen gratis uit te proberen. Dan ervaar je het best hoe elke schuimlaag aanvoelt.

 

Bovendien lopen in de winkels specialisten rond die ál je vragen kunnen beantwoorden en je graag persoonlijk advies geven. Na je bezoek weet je precies op welk Sleep On SEAQUAL-matras jij het allerlekkerst slaapt.

Duo-combinaties: 1 tweepersoonsbed, 2 kernen

Zoveel mensen, zoveel wensen. Ben jij klein, licht en slaap je het best op een stabiel matras? Maar is je partner groter, zwaarder en wil hij of zij dolgraag een soepel matras? Dan plaatsen we twéé verschillende matraskernen in jullie tweepersoonsmatras van Sleep On SEAQUAL.

2× Turtle Foam

Combineer de ACE FOM schuimkern met de 100% Natuurlatex schuimkern

2× Turtle Foam

Combineer een soepele schuimkern met een stabiele schuimkern

2× Dolphin Flex

Combineer twee verschillende Dolphin Flex pocketvering matraskernen

2× Manta Profiel

Combineer twee verschillende Manta Profiel matraskernen

1× Dolphin Flex
1× Manta Profiel

Combineer een Dolphin Flex pocketvering matraskern met een Manta Profiel matraskern

Kom proefliggen in de winkel!

 

Dan bestel je jouw comfortabele en duurzame Turtle Foam matras met €100 korting per ligplek.*

* Koop je matras in de winkel en krijg €100 korting op een eenpersoonsmatras (70 tot 100 centimeter breed), €150 korting op een twijfelaarsmatras (120 tot 150 centimeter breed) en €200 korting op een tweepersoonsmatras (160 tot 200 centimeter breed).

Wat biedt dit matras je nog meer?

Het Manta Profiel matras biedt jouw lichaam per comfortzone de juiste ondersteuning en soepelheid. Ook als je specifieke schouder- of rugklachten hebt, komt je lichaam op dit profielmatras volledig tot rust. Net als bij het Dolphin Flex matras bestaat je matras uit losse onderdelen. Het is daarom per onderdeel aan te passen als jij of je smaak veranderen. De zachte matrashoes van het Manta Profiel is gemaakt van polyester, deels nieuw en deels gerecycled uit petflessen uit de oceanen. xx% van de matrashoes is gemaakt van soepel en ventilerend Tencel.

Van 99% recyclebaar materiaal
Goed voor het milieu

Kies je droommatras
Ontvang in de winkel €100 voordeel per ligplek*

Slaap 10 jaar
lang héérlijk
Duurzame kwaliteit

* Koop je matras in de winkel en krijg €100 korting op een eenpersoonsmatras (70 tot 100 centimeter breed), €150 korting op een twijfelaarsmatras (120 tot 140 centimeter breed) en €200 korting op een tweepersoonsmatras (160 tot 200 centimeter breed).

Allergisch?

 

Om al onze matraskernen zit een dikke matrashoes, waarover ook nog een molton en hoeslaken gaan. Je huid komt zo niet direct in contact met de stoffen ín het matras. Sleep On SEAQUAL-matrassen zijn dus geschikt als je een contactallergie hebt. Raadpleeg echter je arts bij twijfel of vraag een proefstukje aan bij ons.

 • Aandacht voor jouw comfort en onze planeet
 • Zo veel mogelijk gebruik van gerecycled én recyclebaar materiaal
 • Zo min mogelijk afval door losse onderdelen die je flexibel kan laten omwisselen

Al onze matrassen zijn aantoonbaar 99% recyclebaar. Geen mooie verhalen. Gewoon feiten.

Voor iedereen een matras op maat

Alle Sleep On SEAQUAL collecties zijn flexibel. Zo vind je in elke collectie een matras dat bij jou en je lichaam past. Belangrijk, want elke nacht lig je zo’n 6 tot 9 uur op jouw matras om de dag erna weer energiek te beginnen. En, wist je dat elk lichaam een andere vorm van ondersteuning nodig heeft om optimaal te ontspannen?

Turtle Foam collectie

Schuimkern voor iedereen

Lekker slapen is heel makkelijk. Op een matras uit de Turtle Foam collectie lig je uiterst comfortabel. De foam-vulling van ACE FOM of 100% natuurlatex ondersteunt je lichaam; of je nu op je rug, zij of buik ligt. En die vulling is nog duurzaam ook!

 • Vormend matras met 5 comfortzones
 • Extra ventilatiekanalen in de kern
 • Matrashoes met xx% absorberend en ademend Tencel

Je hebt 60 dagen omruilgarantie op de kern

Dolphin Flex collectie

Flexibel naar wens

In de Dolphin Flex collectie staat jouw persoonlijke smaak voorop. Ben jij in de wolken op een dynamisch of stabiel matras? Heb je behoefte aan extra veerkracht, ventilatie of drukverlaging? Met de flexibele matraskeuzes word je opgewekt en uitgerust wakker.

 • Flexibel opgebouwd matras
 • 5 keuzes voor de comfort-toplaag
 • Altijd per onderdeel aanpasbaar als jij of je smaak veranderen

Je hebt 60 dagen omruilgarantie op de kern

Manta Profiel collectie

Helemaal voor jou

Jouw lichaamsbouw is uniek. Binnen de Manta Profiel collectie passen we je matras helemaal op jouw lichaam aan. Ook als je klachten hebt, geniet je van een weldadige nachtrust door de juiste ondersteuning en soepelheid per comfortzone.

 • Uniek matras op maat voor alle 4 lichaamscontouren
 • 5 keuzes voor de comfort-toplaag
 • Altijd per onderdeel aanpasbaar als jij of je smaak veranderen

Je hebt 60 dagen omruilgarantie op de kern