€100,- korting op je matras

Koop je matras in de winkel en ontvang €100,- korting op je aankoop!

Selecteer een pagina

Manta profiel collectie

Bij de Manta Profiel collectie kies je het perfecte profiel voor jouw lichaamsvorm en de comfort-toplaag die jij het fijnst vindt.

Optimaal passende matrassen voor elke lichaamsbouw. Gebaseerd op de 4 verschillende profielen uit de kledingindustrie: het X-profiel, V-profiel, A-profiel en H-profiel. Zo past je matras perfect bij je lichaam en profiteer je van de juiste ondersteuning en soepelheid per comfortzone. Net als bij Dolphin Flex collectie kies je bij een Manta Profiel matras zelf de comfort-toplaag die jij het fijnst vindt.

Comfort

Heb je persoonlijk advies nodig?

In de diepe, mysterieuze oceaan; daar begint het allemaal. Deze wateren willen we schoon en levendig houden. Samen met stichting SEAQUAL maken wij ons hier sterk voor. Met zwerfplastic uit de oceanen maken wij kwalitatieve matrassen, daar slaap je éxtra lekker op.

Welk matras past het best bij jou?

Jouw lichaamsbouw bepaalt in grote lijnen welk soort matras het best voor je is. Je lengte, gewicht en lichaamsvorm zijn nu eenmaal bepalend voor de ondersteuning die je nodig hebt. Je persoonlijke smaak is echter ook belangrijk. Je wilt je compleet comfortabel voelen als je in bed duikt. Proefliggen is daarom het beste advies om jouw droommatras te vinden. Gewoon doen, want het is helemaal gratis.

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief

Wij zijn met zoveel ontzettend leuke dingen bezig, blijf als eerste op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen!

Contact

078- 674 54 34
info@sleeponseaqual.nl

Ultima Bedden
Handelstraat 28 a
3291 CB Strijen
Nederland

Pagina's

Home
Turtle collectie
Dolphin collectie
Matrassen
Winkels
Upcyclen
Contact

Partners

SEAQUAL
Bekaert-Deslee
Ultima Bedden
Stijlboxsprings
Latexco