Ben jij een appel of een peer?

Deze vraag zou je jezelf kunnen stellen voordat je een matras gaat uitproberen. Want je wilt toch dat je matras zich aanpast aan je lichaam?

Bij Sleep On SEQUAL heb je vanaf nu de keuze uit 4 Profielen:

  • Het X-profiel wat ook wel de zandloper vorm wordt genoemd. Uitstekende schouders en heupen en een slanke taille.
  • Bij het A-profiel wordt de vergelijking met de peer gemaakt. Slank van boven en breder van onderen.
  • Lijk jij meer op een appel, dan past het H-profiel meer bij jou. Je hoeft niet helemaal rond te lijken, maar je hebt geen duidelijke taillelijn.
  • Brede schouders en slanke heupen noemen wij een V-profiel.
  • Het kies maar uit profiel. Hierbij gaan wij speciaal voor jou een matras maken op maat. Dit kan bij al onze verkooppunten. Geen confectie, maar echt maatwerk.

Profielen in bedden zijn niet nieuw. Ultima Bedden werkt al jaren met deze profielen. Alle matrassen worden uiteraard geleverd met de SEAQUAL garens in de tijk, ze zijn 99% recyclebaar en duurzaam geproduceerd.

Helemaal voor jou

 

Jouw lichaamsbouw is uniek. Binnen de Manta Profiel collectie passen we je matras helemaal op jouw lichaam aan. Ook als je klachten hebt, geniet je van een weldadige nachtrust door de juiste ondersteuning en soepelheid per comfortzone.

X

X-vorm
Als je een duidelijke schouder-, taille- en heupvorm hebt

V

V-vorm
Als je brede schouders en smalle heupen hebt

A

A-vorm
Als je smalle schouders en brede heupen hebt

H

H-vorm
Als je een rechte bouw hebt

Bekijk meer berichten

Minister volgt Sleep On SEAQUAL

Minister volgt Sleep On SEAQUAL

Minister volgt Sleep On SEAQUAL Minister Stientje van Veldhoven (Milieu) is met vertegenwoordigers van de beddenbranche overeengekomen dat er zelfregulatie komt in 2021 in de vorm van een vrijwillige producentenverantwoordelijkheid.Sleep On SEAQUAL loopt op de feiten...

Lees meer